Het is weer de tijd van het jaar voor de 'WOZ-beschikking': de Gemeente stelt de waarde vast van uw woning voor de verschillende belastingen, zoals die van de waterschappen en de onroerende zaak belasting (OZB). Bezwaar maken tegen de waardevaststelling heeft vaak succes en geeft dus belastingvoordeel, maar een goed bezwaarschrift is daarvoor cruciaal. Wilt of kunt u zelf dit jaar geen bezwaar maken tegen de WOZ-waarde? Wij kunnen dit voor u doen en de Gemeente betaalt ook nog eens onze hulp!
In 2012 onder andere: Appartement in Utrecht van € 123.000 naar € 110.000 en appartement in Utrecht van € 121.000 naar € 110.000.

Gratis?

Bij een toegewezen bezwaar betaalt de Gemeente een vergoeding aan ons. Is het bezwaar afgewezen? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar wij brengen in ieder geval geen kosten in rekening voor u. Wij werken dus ook volgens het principe 'no cure no pay'! Dit motiveert ons natuurlijk om succes te hebben met uw bezwaar.
Achter de schermen werkt het zo: wij factureren u voor onze werkzaamheden, maar verrekenen dit met de vergoeding die de gemeente uitbetaalt. Het resterende bedrag schelden wij u kwijt. Heeft het bezwaar geen succes dan trekken wij dus €0 vergoeding van de gefactureerde kosten af en de rest schelden wij kwijt. Hierdoor hoeft u ons niets extra's te betalen en is uw WOZ-waarde verlaagd zodat u minder belasting betaalt.

Hoe werkt het?

U scant uw onroerende zaak belasting aanslag of beschikking van de WOZ-waarde en e-mailt die scan naar ons op onderstaand adres. Bent u niet in de gelegenheid om uw beschikking in te scannen? Dan kunt u altijd een kopie sturen naar ons postadres. Het is belangrijk dat u dit zsm doet na ontvangst van de beschikking of aanslag, er staat namelijk maar 6 weken voor indienen van een bezwaar.

(voor WOZ bezwaar)

Ten Hoeve & Van der Horst Incasso v.o.f.
Emmastraat 42A
9722 EZ Groningen

Beroep

Is uw bezwaar geheel of gedeeltelijk ten onrechte afgewezen? In overleg met u kunnen wij uiteraard ook beroep bij de rechtbank geheel verzorgen.